New moon!:)

Heejsan, Kollade på New moon inatt på datorn :) hihi... Den var nice längtar till det kommer en tredje (a). Tycker lite synd om Jacob när han tar hand om Bella och sedan när Edward kommer tillbaka så går hon till honom istället. Menmen... Skit samma. Det är ju honom hon vill vara med=). Åt sushi idag::s Fanns saker som jag inte alls gilla och lite som var bättre än andra:) I alla fall skola imon.

Miiig ;)

Hejsan, Tänkte att jag ska berätta lite mer om mig själv snart så ni vet lite mer. Jag försöker att komma på några frågor som in borde veta. Men jag gör det i nästa inlägg. I alla fall ska också fixa till bloggen snart. Det är så komplicerat så jag få se när det händer :) 

KramKram..  



Jag..


S J U K ! :[ ´ :S

Hejjsan vad görs?

Är i alla fall hemma idag för att jag är sjuk..Usch.. Det är inte kul och det är skit tråkigt man saknar ju såklart alla i skolan och så. Men endå, bättre att vara hemma än att vara dålig och smitta ner alla på skolan. ;) Tänkte att jag skulle börja på dans eller på fotboll. Jag har ju dansat i nio år men slutade när jag var tolv, dansa är ju jävligt kul. Och fotboll har jag aldrig liksom gått på så jag vet inte. Det är också säkert roligt. Menmen.... Få la se min lillebror ska börja på fotboll så får väl hänga med honom ibland.

Aja Hejjdå =)


Twilight ;]

Heei, Är ovan med blogg vet inte varför jag skaffade det men aja...Orkar inte heller fixa bloggen ännu hinner inte och orkar inte;P Skit samma jag är efter med allt kollade idag för första gången på twilight har bara läst böckerna eller några böcker. Den var bra, skulle igentligen plugga till SO provet som är på onsdag men ska göra det nu istället. KramKram..;)


Hello

Hello, denna bloggen är ny. Gjorde den idag förut när jag inte hade något att göra. Ska fixa till den senare när jag hinner tänkte jag. Yezz Yezz... good.. Ska kolla klart på en film nu så byebye

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0