Lite mer om mig.

Fullständiga namn: Nadja Alexandra Danielle (Alexandra fr. Faster, Danielle fr. morbror (daniel) )
Ålder: Född 1995
Bor: Sverige ;PPP gbbbbg
Längd: 160 cm
Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Bruna
Intressen: Dansa,sjunga,umgås,datan,musik, leva livet :D
Kändis du gillar: Justin Bieber han sjunger bra, hans låtar är bra + att han är duktig på att dansa.
Kändis du hatar: Kommer inte på någon alla är bra på sitt sätt.
Favoritmat: Tacos muums...
Favoritfärg: Lila,rosa
Favoritlåt: Broken Heart med Beyoncé

Hemma ='}

Förlåt men jag tycker att det är roligare att praoa med mindre barn. Har precis kommit hem från dagiset och idag praoade jag med 4-6åringar. Men det kännes bättre med de mindre barnen. Det har ju bara gått en dag så jag ska inte klaga kanske blir roligare framåt veckan. :D + att de stora barnen är mycket mer vildare än de små. Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att praktisera där och ta en paus från skolan sedan när jag blir äldre och plugga vidare sen.

~ Prao-veckan ~

Denna veckan har gått jättefort tycker jag. Har praoat på Förstamajgatans- dagis hela veckan 9-15. För det mesta så har det varit roligt att ta hand om alla när man har något att göra. Jag praoar på Fyren det är barn mellan 0-3år. Har lärt känna massa små barn. Tvillingarna Ella&Nelly är jätte söta, Andreas också han går runt och babblar hela tiden. Adam är den minsta tror jag, han gråter ganska mycket. Försöker att komma ihåg alla namnen kan alla utom 2-3 stycken. Men nu kommer en ny vecka och nu ska jag praoa på Skatten. Det är där Jennie praoa. Tror att det är 4-6 åringar där. Jag och Jennie träffas mest när alla är ute och på rasten. Jag tror faktiskt att jag kommer att sakna dagiset sen när vi börjar i skolan igen.



Nelly


Har ni hört om vulkanutbrottet på Island?, typiskt att det händer jag ska ju också åka till Turiket om två veckor man vill ju inte att det ska hända något med planet då. Men det är väl fixat till dess. Haha idag är min pappa glad IFK vann med 5-1.

Ha en fortsatt trevlig helg! <3


//Nadja*~


Bieber-Fever

Heej, hur mår ni? Det var jättefint väder igår. Jag var ute hela gårdagen med Ester. Vi hoppa stutsmatta,picknik och så lyssnade vi på massa JUSTIN BIEBER :) Mys... Vi tog också ansikstmask huden blev jätte fin efteråt. Det var bara sådan här vanlig som kostar 20kr per påse på HM. Vi skulle göra en musikvideo oxå med en av Justin Biebers låtar - One time. Men min syrra är ju den bästa på teknik, hon gick till en kompis sedan så det gick inte. Så vi ska göra det nästa helg troligen. Jag tycker att det är synd att JB bara kommer till Stockholm + att han bara ska skriva autografer och inte sjunga något. :\






Bio med Emma idag :}<3

Först åkte vi till Lexby och gick runt lite sedan åkte vi till Bergakungen och kollade på filmen "Farsan". Haha...

"DEJT"

Dejten: "Jag är sjuksköterska, vad jobbar du med?"
Farsan: " Vad du fråga mig om jobb?"
Dejten: " Mm?"
Farsan: " Jag är du vet Maffia, sån som skjuter pistoler och sånt, ibland jag sitter i bänken och dricker öl med min kompis"
Dejten" Okej, jag tror att jag måste gå?"
Sonen: " Vad fan sysslar du med pappa?"
Farsan: " Såg du inte, hon tror jag äkta maffia med pistol och skit, HAHA"

"I'm sitting here and trying to learn to play guitar"

Hi, how are you? Jag sitter och försöker att bli kompis med gitarren. Lite svårt om man ska spela hela låtar men min syrra går ju i musik klass så hon försäker att lära mig. Det går såådär måste jag säga.. Men jag ska bli PROFFS! (i alla fall försöka). Vet ni att Justin Bieber planerar att komma till Sverige i maj, säääkert till Stockholm men jag får väl pendla. Fast hoppas att han kommer till Göteborg också.


JB

Jag gillar honom inte... JAG ÄLSKAR HONOM!!! <3

Looooooooooov ! <3

Skolan har varit jobbig och stressig dag idag. Läxförhör och massa skit nu när det är sista dagen innan lovet. En sak stör mig så jävla mycket det är att våran matte lärare gnäller på oss när vi får IG att vi måste kämpa mer och Blablabla... Sedan så när vi har fått en jätte bra e-lärare som lär ut bra så att vi lär oss så gnäller hon på att vi får bra betyg. Hon säger att vi fuskar men vi har bara tagit kunskapen av vad Mira(extralärare) säger. Såå trööög...


Är ledig från skolan i tre veckor nu. Först lov sedan prao i två veckor :D Skööönt. Vi har pratat om det jätte länge att jag,Jojjo o Emma skulle oxå gå på Alice i underlandet på lovet. Har inte blivit av tidigare så ska ta det nu i veckan. Sitter nu och lyssnar på Justin Bieber och försöker lära mig att spela gitarr ;)

<3

RSS 2.0